De 15 ani distribuitor produse BIO
 

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Acest site este intretinut si administrat de Novabio Organic SRL, care va fi denumita in continuare Societate. Compania NOVABIO ORGANIC SRL  are sediul social in Str. Ceahlau nr.14, sector 6, Bucuresti  inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/10006/2009, avand cod unic de inregistrare RO26077830, telefon (+4) 0744 260 137 si email comenzi@novabio.ro

Numele Novabio, Novabio.ro si logo-ul Novabio reprezinta marci ale Novabio Organic SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestora fara acordul prealabil al societatii constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Date contact:

Prin e-mail la urmatoarea adresa: 

comenzi@novabio.ro  - pentru intrebari referitoare la comenzi, metode de plata, metode de livrare, cereri pentru initiere colaborari si parteneriate, precum si alte informatii suplimentare si/sau feedback 

Prin telefon / Whatsapp la numarul: (+4)0744 260 137

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.Novabio.ro este denumita in continuare Client/Utilizator.

Intregul continut al site-ului Novabio.ro  este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul in scris al Societatii, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Novabio.ro este un serviciu de comert online care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin website sau telefon.

Novabio OrganicSRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Prin inregistrarea ca utilizator al Novabio.ro va vom solicita urmatoarele date personale, precum numele si prenumele, adresa de email si telefon folosite in vederea facturarii, livrarii si comunicarii directe cu dvs in calitate de Client al serviciului Novabio.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Novabio.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Novabio.ro cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

Datele personale introduse de catre cumparatori vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletine informative,newslettere, facilitarea comunicarii cu clientii Societatii, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc. 

Informatiile din formularul de comanda nu vor fi furnizate unei terte parti decat in urma unei cereri explicite din partea Clientului.

Pe site-ul www.Novabio.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale (in cazul in care comenzile se realizeaza cu realizarea unui cont de utilizator – exista si posibilitatea comenzii fara cont).

Datele personale vor putea fi insa transmise procesatorului de plati securizate in caz de suspiciuni frauda plata/card online, autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Societatea asigura securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de comenzi@novabio.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul ce intra in responsabilitatea providerului de servicii de gazduire, in acest caz Gazduire Web SRL (vezi Termeni de utilizare si Confidentialitate).

Inregistrarea ca utilizator/Client

Site-ul Novabio.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia NU este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului Novabio.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Novabio.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia, inclusiv acordul pentru folosirea cookie-urilor. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori/Clienti si Societate. Prin folosirea in orice mod a websiteului Novabio.ro declarati ca aveti 18 ani impliniti si ca acceptati in mod expres acesti termeni si conditii precum si tot ce deriva din celelalte obligatii. In caz contrar va rugam sa nu folositi websiteul Novabio.ro. Termenii si conditiile acestui website se pot modifica fara o informare prealabila de niciun fel pentru a fi la zi cu modificari ale legislatiei, ale practicilor interne ale societatii, ale websiteului, tehnologiilor folosite sau/si a oricaror informatii necesare etc. 

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Novabio.ro. Daca continuati sa utilizati websiteul si contul de utilizator si sa plasati comenzi consideram ca sunteti de acord si acceptati toti termenii si politicile aferente.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs.de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

Novabio.ro vinde produse pentru persoane peste 18 ani care sunt autorizate sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Novabio.ro. Daca aveti mai putin de 18 (optisprezece) ani, va rugam sa nu achitionati produse de pe acest website. La momentul creerii contului declarati implicit ca aveti varsta legala si modalitatile legale de plata pentru produsele si/sau serviciile contractate pe website. Pentru comenzile inregistrate cu sau fara cont pe website societatea nu este responsabila de varsta clientilor sai, acestia actionand pe propria raspundere la momentul contractarii produselor/serviciilor (clientilor/utilizatorilor nu li se solicita date legate de varsta la inregistrarea comenzilor cu sau fara cont). 

Novabio.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie si fara o notificare prealabila a utilizatorului sau Clientului inregistrat in site.

Continutul site-ului si declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site.  De aceea, Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi semnificative pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Societatea nu isi asuma nicio responsabilitate si nu poate fi facuta vinovata de niciun prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate pe site sau din incapacitatea Clientului/Utilizatorului de intelegere/folosire a oricaror informatii (despre produse, servicii si/sau oricare alte informatii prezente pe site). 

Prin lansarea comenzii si/sau cumparararea produsului/produselor prezente pe site clientul accepta fara nicio obiectie termenii si conditiile de utilizare, toate avand valoare de contract valabil incheiat. Prin contract se intelege contract la distanta in termenii definitiei cuprinse in O.G 34/2014 prin care orice contract incheiat intre un profesionist si cosumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultata a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul. 

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si, de asemenea, nici returnarea produselor daca acestea nu respecta conditiile termenilor si conditiilor, a termenilor de livrare/retur sau/si nu corespund normelor legale in vigoare (precum termene de expirare, tip de produs etc).

Magazinul online www.Novabio.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului www.Novabio.ro.

Societatea nu raspunde de continutul si calitatea site-urilor de la care se ajunge prin legaturi pe site-ul www.Novabio.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Absolut niciun tip de continut transmis sau care a fost accesat de catre client/utilizator, prin oricare mijloace de comunicare (electronic, telefonic etc) sau primit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizarea nu constituie nicio obligatie contractuala din parteae societatii si/sau a oricarui alt membru al societatii care a mijlocit transferul de continut in cazul in care acesta exista, fata de respectivul continut. Toate informatiile si continutul aferent se pot folosi exclusiv in scopul definit de termeni si conditii sau acord de utilizare, in cazul in care exista. 

Societatea nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Deasemenea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Societatea nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Societatea este exonerata de drept in ceea ce priveste calitatea, componenta produselor si a tuturor aspectelor care pot afecta integritatea fizica a unei persoane derivata din utilizarea produselor vandute pe siteul www.Novabio.ro.  In acest caz singurul raspunzator este Producatorul produselor respective in baza normelor de calitate si certificatelor de conformitate eliberate de autoritatile competente pe teritoriul unde isi desfasoara activitatea si in conformitate cu normele si reglementarile europene in tarile unde are distribuite produsele. In cazul unei reclamatii scrise despre neconformitatea unui produs al Producatorului, Societatea se obliga sa informeze Furnizorul/Revanzatorul/Distribuitorul/Importatorul/Producatorul in maxim 30 zile lucratoare de la primirea sesizarii de la Client pentru raspuns oficial (raspuns care nu depinde in nicio forma explicita sau implicita de Societate si care exonereaza Societatea de garantia unui raspuns in orice forma, fara limita teritoriala). Societatea poate informa Clientul doar in momentul in care Societatea primeste un raspuns si il poate transmite catre Client in maxim 30 zile lucratoare de la primirea raspunsului de la furnizor/revanzator/distribuitor/importator/producator, in caz contrar nu are nicio obligatie.

Societatea nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata si se prezinta dovezi certe pentru reclamatia scrisa si transmisa pe adresa de email comenzi@novabio.ro

Informatiile prezentate pe site au titlu informativ, si NU substituie sfatul medicului, sau al altui specialist in terapii, folosire produse naturale, medicale sau de alt tip. Societatea nu isi asuma nicio raspundere si nici nu poate fi trasa la raspundere (fara limita teritoriala) privind calitatea produselor si eficienta acestora in utilizare, tratament, iar folosirea informatiilor si a serviciilor din site-ul www.Novabio.ro se face pe propria raspundere a Clientului/Utilizatorului. Este responsabilitatea Clientului/Utilizatorului sa se informeze, sa consulte eticheta produselor cumparate, informatiile despre folosire, ingrediente, precautii si sa urmeze in permanenta sfatul specialistilor. Pentru optima folosire a produselor este recomandat sa se respecte indicatiile producatorilor si conformitatea pentru care au fost create. 

Descrierile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda. Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei, incluzand TVA 19%. Pe factura aferenta comenzii pretul total va include TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). 

Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate/recomandate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada, societatea fiind libera in a stabilii preturile de vanzare.

Societatea nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, etc).

Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de Societate, dar nu si alte despagubiri (de niciun fel si fara limita teritoriala).

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Societatii in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Fotografiile de produs conținute pe site sunt cu caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

Proprietate Intelectuala

Continutul si designul Novabio.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs.prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Novabio.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Novabio.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Novabio.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Novabio.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Novabio.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- cumpararea produselor de pe siteul www.Novabio.ro NU este conditionata de inregistrarea ca utilizator printr-un cont personal pe site (in acest caz bifati optiunea Comanda fara cont si inserati informatiile solicitate in vederea facturarii si livrarii produselor catre dvs).

- inregistrarea dvs. ca utilizator al Novabio.ro ( in sectiunea Contul meu > Inregistreaza un cont nou si mai apoi utilizarea siteului prin accesare Contul meu > Autentifica-te)

- comanda telefonica/whatsapp – doar cu acordul dumneavoastra verbal sau scris operatorul va procesa doar acele date necesare pentru facturare si trimitere comanda (fara realizare cont de utilizator) Informatiile despre datele cu caracter personal colectate despre dvs, cum sunt folosite si cum va obtinem acordul pot fi consultate in categoria Politica de confidentialitate 

- efectuarea platii produselor.

Puteti cumpara produse prin Novabio.ro urmand  pasii:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos".

b. Selectati “Comanda”, apoi alegeti intre optiunile Intra in cont sau Cont nou (sau Comanda fara cont daca nu doriti cont pe site)

c. Introduceti datele de facturare, adresa de facturare, adresa de livrare si selectati metoda de livrare

d. Alegeti metoda de plata si trimiteti/confirmati comanda

e. Daca aveti un cod cupon/voucher discount acesta poate fi introdus inainte de trimtere comanda

 Nota: adresa de email trebuie sa fie corecta pentru buna inregistrare si procesare comanda

Entitate juridica va completa urmatoarele informatii pentru emitere factura si livrare: 

Denumire societate/Sediu social/Numar inregistrare Registrul Comertului/CUI/CIF, Banca si contul entitatii juridice. Completarea si inregistrarea unui cont pe persoana juridica si alocarea entitatii juridice pe care o reprezentati este responsabilitatea dvs legala si implicit va asumati in mod unitar faptul ca aveti autoritatea de a actiuna in numele acesteia si va exprimati acordul ca acesti termeni si conditii sa va oblige din punct de vedere legal pentru respectiva entitate juridica.

Nu se poate transfera contul personal catre terte persoane si ne rezervam dreptul de a suspenda, inchide, sterge contul si informatiile continute oricand consideram ca exista motive sa credem ca este folosit necorespunzator sau incalca termenii si conditiile websiteului Novabio.ro

Orice comanda poate fi modificata, corectata sau ajustata in functie de produsele introduse in cos. O puteti face oricand inainte de a plasa comanda sau dupa trimiterea comenzii prin trimiterea unui mail catre comenzi@novabio.ro sau folosind telefon/whatsapp la numarul de telefon (+4) 0744 260 137. De asemenea ne rezervam dreptul de a confirma comanda si de a va solicita un accept in privinta produselor ce urmeaza a va fi procesate si ulterior livrate. Doar dupa acest moment si indeplinirea tuturor celorlate cerinte continute de prezentul termeni si conditii va exista un contract intre dvs si websiteul Novabio.ro 

Toate comenzile plasate prin telefon sau whatsapp vor contine si un email de confirmare a acestora si acceptarea din partea dvs. Acceptarea comenzii si plasarea in forma aceasta reprezinta un contract intre dvs si societate si este implicita, probata prin convorbirea telefonica/mesajul whatsapp sau email. Contractul dintre parti implica obligatia dvs de a achita produsele ce fac obiectul comenzii. Procesarea comenzii si confirmarea ei de catre websiteul Novabio.ro reprezinta confirmare acceptarii comenzii si livrarea acesteia, moment in care inceteaza contractul dintre noi. Daca nu inceteaza potrivit legii, contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor. 

Toate comenzile plasate pe website sunt conditionate de disponibilitatea produselor comandate, care se pot afla sau nu in stoc (fie la societate, fie la furnizor). In acest caz daca produsul comandat este indisponibil vom anunta inainte de acceptarea comenzii si procesarea acesteia, urmand a va oferi variante (disponibilitate de timp extinsa pana soseste in stoc, produsul nu se mai afla in oferta furinizor, inlocuire produs cu altul similar din oferta de pe website etc). In cazul in care nu doriti sa asteptati cele de mai sus Novabio.ro va proceda la anularea comenzii dvs. 

Livrare si Termene de livrare

Plata se efectueaza in numerar ramburs la livrarea produselor de catre curier, prin transfer bancar/ordin de plata direct in contul societatii sau prin procesatorul de plati online cu cardul, in conditiile reglementate de legea romana in vigoara, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita de factura si/sau alta dovada de incasare plata 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice sau pe whatsapp pe Novabio.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau whatsapp sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pretul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil si alte taxe aferente (cand este cazul) sunt cele afisate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteti comanda dumneavoastra. Periodic, acestea pot suferi schimbari; dar schimbarile vor afecta doar comenzile viitoare, nu si pe cele deja acceptate si confirmate.

Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar fata de pretul produselor si sunt afisate pe website atunci cand efectuaţi o comanda. Acestea depind de metoda de livrare pentru care optati.

In cazul unei erori de pret al unui produs pe website de rezervam dreptul de a nu va furniza acel produs la pretul metionat gresit, cu conditia sa va informam despre eroare inainte de a va accepta comanda. Astfel, dvs decideti daca ulterior la pretul corect doriti sa mai comandati produsul aferent comenzii in cauza. De asemenea doar prin plata produselor comandata si achitarea integrala a pretului si costului de livrare produsele devin ale dvs. Pana la acel moment, se considera ca pastraţi produsele in custodie pentru noi.

Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor va este transferat in momentul in care produsele va sunt livrate - dumeavoastra, sau unei persoane desemnate de catre dumeavoastra (alta decat curierul).

Ne straduim sa prezentam cat mai corect aspectul, culoarea, caracteristicile şi descrierile produselor pe website. Insa, inţelegeti şi acceptati faptul ca pot exista diferenţe minore intre produsele reale şi modul in care acestea apar pe website. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor de pe website, fie imagini statice, dinamice, etc nu sunt o obligatie contractuala cu societatea, acestea fiind folosite cu titlu de prezentare. Descrierile produselor si/sau serviciilor pot contine si alte produse accesorii care sa nu fie incluse in costurile produselor respective (informatiile sunt cu titlu de exemplu asocieri produse).

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 1 saptamana, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul Novabio.ro.

Pentru mai multe detalii va rugam consultati sectiunea “Livrare” din Homepage Novabio.ro

Metode de plata

Site-ul www.Novabio.ro pune la dispozitia clientilor, urmatoarele modalitati de plata:

•           Ramburs la livrarea produselor ( prin serviciu de curierat);

•           Plată prin transfer bancar (cu ordin de plată), în avans, în contul:  ING BANK RO43INGB0000999907638014 Novabio Organic SRL

•           Plata prin card bancar (prin procesatorul de plati securizate online)

In cazul in care ati platit in avans comanda conform confirmarii primite de la www.Novabio.ro la momentul finalizarii procesarii acesteia, livrarea se va efectua in 24-48 ore de la receptia banilor in contul societatii.

Societatea administrator a www.Novabio.ro va specifica pretul, modalitatea de plata si termenele aferente  pentru fiecare comanda in parte, emitand o factura fiscala pentru bunurile livrate. Utilizatorul/Clientul se obliga sa furnizeze informatii corecte necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare si este de acord sa ii fie procesate datele necesare. Datele/parolele din contul fiecarui utilizator/client ii apartin acestuia din urma, societatea neavand acces la acestea si nu poate fi facuta responsabila pentru pierderi de parola, continut sau alte detalii inregistrate in platforma. Novabio.ro solicita inregistrarea intr-un cont exclusiv pentru eliberare facturi/informatii de interes punctual si prin inregistrare utilizatorul isi da acordul nemijlocit si fara limita teritoriala ca este de acord cu termenii si conditiile siteului, precum si cu politica de confidentialitate. Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare , exemplu: (factura, chitanta, awb curier etc) confirma acceptarea produselor de catre client in conformitate cu fiecare Comanda existenta in Cont. Comanda fara cont va contine date necesare pentru facturare si livrare comanda, utilizatorul isi da acordul nemijlocit si fara limita teritoriala ca este de acord cu termenii si conditiile siteului, precum si cu politica de confidentialitate. Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare , exemplu: (factura, chitanta, awb curier etc) confirma acceptarea produselor de catre client.  

Toate sumele datorate si care nu sunt platite sau sunt diminuate in mod nejustificat duc la incetarea contractului incheiat cu dvs. In acest caz ne rezervam dreptul de a va transmite doar o simpla notificare pe care sa v-o transmitem pe email. Plata facuta prin card bancar poate inseamna comisioane suplimentare percepute de banca emitenta a cardului dvs, in functie de contractual pe care il aveti cu aceasta. Eventuale comisioane aditioanale percepute de catre banca care v-a emis cardul nu sunt vizibile la tranzactia facuta pe siteul nostru deoarece nu are legatura cu societatea noastra sau cu partenerul nostru prin intermediul caruia se proceseaza platile online cu cardul bancar pe Novabio.ro. Nu stocam detalii despre cardul dvs si/sau platile pe care le faceti online prin intermediul siteului nostru. Firma partenera pentru procesarea securizata a platilor foloseste datele legale in cazul platilor online. Va recomandam sa cititi mai multe privind acest aspect si in pagina politica de confidentialitate. 

 Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele: 

•           Transport gratuit la toate comenzile pe teritoriul Romaniei care ating sau depasesc suma de 199 lei tva inclus

•          Cost variabil in functie de greutate estimat direct in pagina finala de comanda si platit de catre Client (in limita acoperirii destinatiei de catre compania de curierat si numai dupa ce comanda a fost finalizata si agreata prin confirmare pe email de client, implicit suma aferenta respectivului cost variabil)

Toate livrarile vor fi facute de compania noastra cu anuntare prealabila Client a modalitatii de transport si a firmei de curierat care expediaza coletul. Toate taxele livrare se pot modifica in functie de rute si taxe firma de curierat.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Daca primiţi o notificare privind o livrare nereuşita la adresa indicata in comanda, este responsabilitatea dumeavoastra sa folosiţi datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - daca acestea sunt cauzate de situatii ce nu ţin de societatea noastra sau in privinta carora nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile furnizorilor/distribuitorilor/producatorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, situatii de urgenta nationala definite de legile in vigoare la data producerii lor, cazuri fortuite, etc.).

Livrarile se fac pe teritoriul Romaniei, dar si in tarile ce fac parte din Uniunea Europeana (pentru aceste tari din UE transportul, respectiv comanda minima, taxele de livrare, timpi de livrare sunt diferiti si nu se aplica conditiile de mai sus). Toate aceste livrari europene vor fi supuse unor conditii speciale in functie de tara de destinatie, costuri de transport, etc

Livrarile care decurg din finalizarea comenzii dvs pe siteul nostru implica acceptarea nemijlocita a clientului ca societatea sa il contacteze prin orice mijloc disponibil sau agreat de Novabio.ro si care este prevazut in termeni si conditii, in toate situatiile in care este  necesara contactarea clientului. Astfel societatea poate denunta unilateral comanda clientului printr-o notificarea prealabila, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si/sau fara ca vreuna din ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese daca au intervenit urmatoarele:

•           Banca emitenta a cardului clientului nu accepta tranzactia in cazul platii online

•           Din orice motive tranzactia este nevalidata de catre procesatorul de carduri/plati online agreat de Novabio.ro cand se face plata online

•           Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, adduce prajudicii de orice natura Novabio.ro si/sau partenerilor acestuia

•           Datele furnizate de client pe site sunt incomplete sau incorecte

•           Realizarea a mai mult de o incercare de livrare care a esuat

•           Clientul nu poate modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata

•           Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Novabio.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

•           Toate datele din contul de client sunt cele luate in considerare pentru livrari si contact, astfel incat orice modificare atrage dupa sine  utilizarea celor mai noi introduse de client

•           Comanda reprezinta oferta Novabio.ro de cumprarare, iar primul email pe care il primiti de la noi cu confirmarea inregistrarii comenzii nu trebuie considerat acceptarea finala a comenzii dvs

•           Acceptarea comenzii se face cand clientul primeste confirmare procesare si livrare comanda pe email si sistemul genereaza factura in format electronic. 

Discounturi, Promotii si Concursuri

Societatea isi stabileste singura regulamentele si modalitatile acordarii de discouturi, a promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Societatea nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Toate acestea vor face obiectul unor termeni si conditii sau regulamente de organizare separate si vor fi aditionale si afisate separat pe site. 

Cum sa ne returnati produsele

1)      Completati Formularul de retur sau trimiteti un e-mail la comenzi@novabio.ro cu numele produsului pe care vreti sa il returnati, numarul facturii si data.

2)         Impachetati produsele cu atentie, in starea in care vi le-am livrat, obligatoriu, in ambalajul original; folosiţi servicii de curierat care permit inregistrarea expedierii şi pastraţi dovada acesteia;

3)        Pentru oferte care includ produse gratuite (de exemplu „la un produs cumparat primiţi unul gratis”), trebuie sa ne returnati si orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat (cu exceptia materialelor sau produselor promotionale pe care vi le-am livrat noi voluntar alaturi de produsele comandate de dumneavoastra).

4)         Nu vor fi acceptate la retur produsele susceptibile de a se deteriora sau care au termenul de expirare scurt, produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanatatii sau din motive de igiena si/sau pe care care le-ati desigilat (ex produse de ingrijire personala, cosmetice etc).

Novabio va va rambursa orice suma pe care ati platit-o pentru produse, inclusiv costurile livrarii catre dumneavoastra (cu excepţia costurilor suplimentare - cand aţi ales alta modalitate de livrare decat livrarea standard oferita de noi).

Vom face rambursarea in maximum 14 zile calendaristice de cand ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract - cu conditia ca, pana la expirarea acestor 14 zile calendaristice :

(a) noi sa fi primit inapoi toate produsele pe care vi le-am livrat si pe care vreti sa ni le returnati (inclusiv toate produsele la oferta livrate alaturi de produsele comandate de dumneavoastra, cu exceptia materialelor si produselor promotionale livrate de noi in mod voluntar);

(b) dumneavoastra sa ne fi facut dovada faptului ca ni le-ati returnat pe toate;

(c) Daca ati comandat intr-o singura comanda mai multe produse livrate separat, termenul de 14 zile calendaristice expira dupa acestea si de cand ati intra in posesia fizica a ultimului produs. 

In caz contrar, putem amana rambursarea pana cand primim inapoi toate aceste produse sau pana cand ne faceti dovada ca ni le-ati returnat (oricare data e mai apropiata) - cu exceptia cazului cand noi insine (prin intermediul curierului nostru) vom recupera de la dumneavoastra produsele pe care vreti sa le returnati.

Atunci cand vreţi sa returnaţi toate produsele comandate şi primite de la noi, dvs veti suporta costul aferent returnarii acestor produse catre noi (produse pe care le vom recupera printr-o modalitate la alegerea Novabio). Totuşi, in cazul in care dumneavoastra preferati sa ni le returnaţi prin alta metoda aleasa de dumneavoastra, veţi suporta costul direct privind returnarea acelor produse.

Atunci cand vreţi sa faceţi un retur parţial (adica sa ne returnaţi doar o parte din produsele comandate si primite de la noi), dvs veti suporta costul direct al returnarii respectivelor produse catre Novabio. Produsele trebuie expediate in starea in care vi le-am livrat, fara intarzieri nejustificate.

Rambursarea se va face prin virament in contul dumneavoastra bancar pe care ni-l furnizati, si nu vom percepe comisioane. Putem amana rambursarea pana cand primim inapoi produsele sau pana cand ne faceti dovada faptului ca ne-ati returnat produsele (oricare se produce mai devreme).

Returnarea produselor

In cazul in care exista nemultumiri fata de produsele achizitionate, Conform O.G. 130/2000 si O.G. 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand in scris pe email sau telefonic sau whatsapp ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).

Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, sigilat, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni, etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, respectiv prin firma de curierat. Nu se accepta returnarea produselor prin posta. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, Novabio OrganicSRL va inapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport, daca este cazul) in cel mult 14 zile calendaristice de la data returnarii, prin transfer bancar in contul specificat de client.

Prin exceptie de la conditiile de mai sus, doar in cazul in care produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului sau prezinta vicii de fabricatie in primele 24 ore de la receptie, returnarea se poate face pe cheltuiala Novabio OrganicSRL, clientul putand opta pentru inlocuirea produselor sau restituirea imediata a valorii lor. Regulile privind restituirea in starea originala a produselor se aplica, cu exceptia situatiilor in care viciile de fabricatie s-au constatat dupa desigilarea produselor. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul de vanzari la email comenzi@novabio.ro sau telefon (+4) 0744 260 137. Unele dintre produsele comercializate pe siteul Novabio.ro sunt exceptate conform art 16 din OG 34/2014 de la dreptul de retragere fiind produse perisabile care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau igiena, clientul nu poate returna decat in conditiile in care dupa ce a desigilat coletul a gasit alte produse decat cele comandate.  

Rambursarea oricarei contravalori a produselor returnate se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmare retur, rambursul facandu-se exclusiv in contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata aleasa in momentul in care a plasat comanda pe siteul Novabio.ro 

Inlocuirea produselor se va face doar in conditii de inlocuire aferente produsului/produselor comandate, respectandu-se termenii si limitele unei comenzi normale.

Nu se ramburseaza servicii suplimentare, incluzand sau nelimitandu-se la transportul produselor achitata de client. Toate produsele pachet se returneaza intacte, sigilate in forma initiala, in caz contrar nu sunt acceptate la retur.

Toate cheltuielile returnare/expediere vor fi suportate exclusiv de client in toate tipurile de retur, mai putin in situatia in care produsele sunt livrate eronat in colet la comanda din vina Novabio.ro, situatie in care Novabio.ro va suporta plata transportului. 

In cazul in care un colet este returnat fara a fi contactati in prealabil pe comenzi@Novabio.ro acesta nu va fi acceptat decat in termenii si conditiile de mai sus. De asemenea daca la livrarea coletului de Novabio.ro clientul nu are un motiv intemeiat si nu anunta inainte prin email, telefon, ne rezervam dreptul ca urmatoarele plati in cazul mentionat sa se faca exclusive plata online cu cardul sau transfer bancar (ordin de plata) pentru comenzile viitoare plasate pe site. 

Novabio.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Novabio.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs prezentat este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

 In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.

- de a returna produsul cumparat in stare de functionare (utilizare), nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Taxe

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie, acolo unde acestea se aplica, inclusiv pentru retur.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.Novabio.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Societate si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta medierii sau a instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Novabio.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre societate nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa lor sau a Novabio.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic furnizat de terti catre Novabio.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele de gazduire web, erorile de operare ale clientilor, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare, stare de urgenta.

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut 

Utilizatorii nu pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut pe siteul Novabio.ro. Totusi, acestia pot trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme despam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Novabio.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Novabio.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Novabio.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs.in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Silveriani.

Novabio.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Novabio.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Novabio.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori (in cazul in care este disponibila aceasta optiune pe site).

Novabio.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Novabio.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

Novabio.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor.

Dezabonare newsletter

Prin inregistrarea ca utilizator Novabio (oferindu-ne adresa dumeavoastra de e-mail pentru deschiderea contului de utilizator), puteti sa ne indicati ce produse si servicii va intereseaza si daca doriti sa primiti notificari prin e-mail despre vanzari si evenimente speciale, promotii si alte oferte promotionale. Va puteti revizui si administra oricand informatiile - accesand pagina din contul dumeavoastra. Daca comandati fara cont aceste optiuni pentru newsletter nu vor fi disponibile.

Cand nu mai vreti sa va trimitem asemenea e-mail-uri, va puteti dezabona gratuit accesand link-ul de dezabonare situat in partea de jos a fiecarui asemenea e-mail si pe website-ul nostru. In cel mult 48 de ore, vom elimina adresa dumeavoastra de e-mail din lista de e-mail marketing Novabio. 

Bifarea din contul de client a optiunii de primire a newsletterului implica acceptarea termenilor si conditiilor si se va considera ca aceasta bifare reprezinta acordul dvs cu privire la primirea de newslettere trimise prin email, respectandu-se politica de confidentialitate. Renuntare la primire newsletter nu implica renuntarea la acceptul dat pentru termeni si conditii Novabio.ro 

Conformitatea produselor si garantii

Daca sunteti consumator: cand la livrare un produs nu corespunde comenzii dumeavoastra (acceptata si confirmata de noi potrivit acestor termeni si conditii), ne puteti cere ca - la alegerea noastra – (a) sa il reparam sau (b) sa il inlocuim fara vreo plata din partea dumeavoastra, in 15 zile calendaristice de cand ne-ati informat (daca repararea sau inlocuirea se aplica acelui tip de produs si e posibila) sau (c) sa va restituim preţul platit (cu condiţia sa ne returnaţi produsul - cand va solicitam acest lucru). Fac exceptie produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, caz in care termenul de garantie se reduce la aceasta durata, precum si toate produsele, indiferent de natura lor care nu intra sub incidenta garantiei si/sau care pot periclita sanatatea si siguranta de utilizare, normele de igiena, terme de valabilitate scurte etc fara a se limita la acestea ( de exemplu produse cosmetice). Puteti consulta sectiunea de retur pentru mai multe detalii. 

Garantia oferita nu va afecteaza celelalte drepturi stabilite de legislatia aplicabila.

Trebuie sa verificaţi toate produsele imediat ce le-aţi primit şi, in termenul prevazut de lege si de la livrare, sa ne informati in scris privind orice neconformitate a produselor. Daca nu primim o asemenea informare din partea dumeavoastra in termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dvs si nu veti mai putea invoca neconformitati ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiente, etc.). 

Pentru orice intrebari legate de garanţie, va rugam sa ne contactaţi pe adresa de e-mail comenzi@novabio.ro

Raspunderea noastra

Raspunderea Novabio fata de dumeavoastra (consumator sau nu), in legatura cu acesti termeni si conditii si cu Politica de Confidenţialitate nu va depasi suma pe care ati platit-o pentru produsele comandate, in masura permisa de lege. 

Raspunderea noastra nu poate fi angajata daca:

• Folosiţi respectivul produs in continuare dupa ce ne-aţi informat asupra neconformitatii sale;

• Nu aţi platit intregul preţ pentru produs, in termenul de plata;

• Aţi modificat produsul fara acordul nostru prealabil si in scris.

Ne veţi despagubi pentru orice prejudiciu rezultat in urma incalcarii de catre dumeavoastra a acestor termeni si conditii.

Suplimentar, daca nu sunteti consumator: nu vom raspunde fata de dumeavoastra pentru:

• Pierderi economice (de exemplu, pierderi de venit, profit, afaceri) sau afectarea reputatiei;

• Prejudicii imprevizibile sau indirecte;

• In alte cazuri prevazute de lege.

Orice referire la noi (Novabio) - facuta in aceasta sectiune - include si angajatii si reprezentantii nostri.

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Novabio.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile Novabio.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC NOVABIO ORGANIC SRL sau transmisa pe comenzi@novabio.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii medierii sau a instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Despre Cookies

Pentru a asigura o experienta de cumparare cat mai agreabila si eficienta site-ul Novabio.ro foloseste Cookies, adica fisiere text de mici dimensiuni care fac legatura intre serverul nostru si browser-ul pe care il folositi dumneavoastra. Aceste module esentiale pentru functionarea optima a Novabio.ro sunt transmise catre browser-ul web, care le si pastreaza o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, in functie de setarile pe care le-ati ales (vedeti setari Cookies pentru Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari).

Cookies nu sunt programe software, asadar nu se instaleaza ca un program pe computerul/telefonul dumneavoastra si nu acceseaza informatiile private de pe hard disk-uri sau alte medii de stocare a datelor personale. Daca in momentul accesarii www.Novabio.ro vi se va solicita vreodata instalarea unui software/add-on/extensie va rugam sa refuzati si sa ne contactati cat se poate de repede.

Majoritatea site-urilor pe care le vizitati utilizeaza Cookies intrucat astfel se pot rememora optiunile, preferintele si obiceiurile dumneavoastra de navigare pe internet (cum ar fi de exemplu datele de autentificare, limba, diverse setari de afisare, asa incat sa nu mai fie nevoie sa le reintroduceti de fiecare data cand accesati site-ul sau pagina web).

Folosim pe Novabio.ro unele Cookies neesentiale pentru buna functionare a site-ului nostru (third-party cookies), asa cum sunt de pilda cele generate de intrumentului de analiza online numit Google Analytics, creat de Google Inc. SUA., un serviciu care ne ajuta sa vedem statistici anonime privind numarul de utilizatori, durata accesarii paginilor, totul pentru a ne putea adapta cerintelor si asteparilor vizitatorilor nostri. Va rugam sa consultati politica Google in general privind Cookies  policies.google.com si  pe cea referitoare la Google Analytics disponibile pe serviciul analytics.google.com. 

De asemenea puteti afla mai multe despre utilizarea Cookies urmand link-urile de mai jos:

•           www.aboutcookies.org

•           http://ec.europa.eu

In cazul in care doriti sa dezactivati folosirea de catre browser-ul dumneavoastra a modulelor de tip Cookies o puteti face urmand pasii specifici din setarile acestuia. Va amintim totusi ca pot aparea erori pe site-ul nostru in momentul in care se blocheaza comunicarea prin Cookies.

Va rugam accesati pagina Despre cookies pentru a vedea lista de cookie-uri folosite.

Folosirea in orice mod - fara acordul nostru scris si prealabil - a oricaror elemente de pe acest website (fotografii, text, elemente grafice sau video, design, layout, logo-uri, marci, software, etc.), va atrage consecintele prevazute de legislatia aplicabila.

Nu putem garanta ca website-ul va funcţiona mereu neintrerupt sau fara erori. Avem dreptul sa suspendam website-ul pentru reparaţii, mentenanţa, imbunatatire sau pentru alte motive tehnice sau comerciale, fara o notificare şi fara angajarea raspunderii.

Nu ne asumam raspunderea pentru neindeplinirea sau indeplinirea cu intarziere a vreunei dintre obligaţiile noastre fata de dumeavoastra, daca aceasta este cauzata de circumstanţe ce nu tin de controlul nostru (inclusiv disfunctionalitati ale sistemelor de telecomunicatie ale terţilor).

Putem oferi legaturi catre alte site-uri web care va pot interesa; dar nu suntem responsabili pentru continutul lor sau pentru produsele pe care le ofera. Le folosiţi pe risc propriu şi va incurajam sa citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile şi politicile lor de confidentialitate.

Putem oricand sa cedam acest contract unei alte parti, dar aceasta nu va afecta drepturile si obligatiile dumeavoastra contractuale.Drepturi de autor

Novabio Organic srl detine drepturile de autor si/sau de folosinta asupra intregului continut (foto, text, video) prezentat pe site.

In cazul in care doriti sa raportati o eventuala incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa ne scrieti la comenzi@novabio.ro

Reclamatii

Daca aveti nelamuriri sau reclamatii, doriti informatii despre comanda dvs va rugam sa ne contactati la comenzi@novabio.ro 

Vom incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricaror situatii aparute,  iar daca sunteti consumator, aveti si dreptul sa contactati Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, cand considerati ca vi s-au incalcat drepturile.

Acordul dumeavoastra

Ati luat cunostinta şi recunoasteti in mod expres ca ati citit cu atentie si acceptati acesti termeni si conditii, ce includ toate prevederile si obligatiile derivate pentru buna colaborare dintre parti.

Prezentarea ofertei si contact

Novabio Organic Srl isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Novabio.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Novabio.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Novabio.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Novabio.ro afiseaza pe site datele de identificare si contact pentru informare clienti. Folosirea formularului de contact sau al serviciilor prezentate pe site clientul  permite Novabio.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, fie email, telefon, sms, whatsup. Completarea partial sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta niciun soi de angajament din partea Novabio.ro de a contacta clientul. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura ce nu au legatura cu produsele sau serviciile prezentate pe site sau ce reprezinta un contract incheiat cu un client primate prin orice mijloc de comunicare , telefonic, posta electronica email, sms,whatsup etc).

Date companie:

Novabio Organic SRL

Str Ceahlau nr.14, sector 6 Bucuresti

J40/10006/2009

RO26077830

Tel: 0744260137

e-mail: comenzi@novabio.ro