De 15 ani distribuitor produse BIO
 

Livrare si plata

Livrare si Termene de livrare

Plata se efectueaza in numerar ramburs la livrarea produselor de catre curier, prin transfer bancar/ordin de plata direct in contul societatii, in conditiile reglementate de legea romana in vigoara, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.

Livrarea se realizeaza prin serviciul de curierat Livrari Online si prin Pachetomatele Posta Panduri. Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita de factura si/sau alta dovada de incasare plata.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Novabio.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau whatsapp sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pretul pentru produsele comandate, TVA-ul aplicabil si alte taxe aferente (cand este cazul) sunt cele afisate pe website-ul nostru la momentul la care ne transmiteti comanda dumneavoastra. Periodic, acestea pot suferi schimbari; dar schimbarile vor afecta doar comenzile viitoare, nu si pe cele deja acceptate si confirmate.

Costurile de livrare prin curier se percep suplimentar fata de pretul produselor si sunt afisate pe website atunci cand efectuaţi o comanda. Acestea depind de metoda de livrare pentru care optati.

In cazul unei erori de pret al unui produs pe website de rezervam dreptul de a nu va furniza acel produs la pretul mentionat gresit, cu conditia sa va informam despre eroare inainte de a va accepta comanda. Astfel, dvs decideti daca ulterior la pretul corect doriti sa mai comandati produsul aferent comenzii in cauza. De asemenea doar prin plata produselor comandata si achitarea integrala a pretului si costului de livrare produsele devin ale dvs. Pana la acel moment, se considera ca pastraţi produsele in custodie pentru noi.

Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor va este transferat in momentul in care produsele va sunt livrate - dumeavoastra, sau unei persoane desemnate de catre dumeavoastra (alta decat curierul).

Ne straduim sa prezentam cat mai corect aspectul, culoarea, caracteristicile şi descrierile produselor pe website. Insa, inţelegeti şi acceptati faptul ca pot exista diferenţe minore intre produsele reale şi modul in care acestea apar pe website. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor de pe website, fie imagini statice, dinamice, etc nu sunt o obligatie contractuala cu societatea, acestea fiind folosite cu titlu de prezentare. Descrierile produselor si/sau serviciilor pot contine si alte produse accesorii care sa nu fie incluse in costurile produselor respective (informatiile sunt cu titlu de exemplu asocieri produse).

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 1 saptamana, din momentul inregistrarii comenzii pe site-ul Novabio.ro.

Taxele percepute pentru livrari sunt urmatoarele: 

•  Transport gratuit la toate comenzile pe teritoriul Romaniei care ating sau depasesc suma de 199 lei tva inclus

•  Cost transport livrare la domiciliu 25 lei tva inclus (colet pana in 3kg) Pentru fiecare kg suplimentar 2,5 lei tva inclus

• Cost transport livrare in pachetomat Posta Panduri 18 lei tva inclus (colet pana in 3kg si care se incadreaza in cutiile destinate pachetomatelor - (locatii disponibile la selectie direct in pagina dedicata finalizarii comenzii si posibilitatea de selectie Judet/Oras/Punct ridicare)

• Cost variabil in functie de greutate estimat direct in pagina finala de comanda si platit de catre Client (in limita acoperirii destinatiei de catre compania de curierat si numai dupa ce comanda a fost finalizata si agreata prin confirmare pe email de client, implicit suma aferenta respectivului cost variabil)

Toate livrarile vor fi facute de compania noastra cu anuntare prealabila Client a modalitatii de transport si a firmei de curierat care expediaza coletul. Toate taxele livrare se pot modifica in functie de rute si taxe firma de curierat.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Daca primiţi o notificare privind o livrare nereusita la adresa indicata in comanda, este responsabilitatea dumeavoastra sa folositi datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii - daca acestea sunt cauzate de situatii ce nu ţin de societatea noastra sau in privinta carora nu am putut lua masuri rezonabile pentru a preintampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile furnizorilor/distribuitorilor/producatorilor, condiţii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, situatii de urgenta nationala definite de legile in vigoare la data producerii lor, cazuri fortuite, etc.).

Livrarile se fac pe teritoriul Romaniei, dar si in tarile ce fac parte din Uniunea Europeana (pentru aceste tari din UE transportul, respectiv comanda minima, taxele de livrare, timpi de livrare sunt diferiti si nu se aplica conditiile de mai sus). Toate aceste livrari europene vor fi supuse unor conditii speciale in functie de tara de destinatie, costuri de transport, etc

Livrarile care decurg din finalizarea comenzii dvs pe siteul nostru implica acceptarea nemijlocita a clientului ca societatea sa il contacteze prin orice mijloc disponibil sau agreat de Novabio.ro si care este prevazut in termeni si conditii, in toate situatiile in care este  necesara contactarea clientului. Astfel societatea poate denunta unilateral comanda clientului printr-o notificarea prealabila, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si/sau fara ca vreuna din ele sa poata pretinde celeilalte daune-interese daca au intervenit urmatoarele:

•  Banca emitenta a cardului clientului nu accepta tranzactia in cazul platii online

•  Din orice motive tranzactia este nevalidata de catre procesatorul de carduri/plati online agreat de Novabio.ro cand se face plata online

• Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, aduce prejudicii de orice natura Novabio.ro si/sau partenerilor acestuia

•  Datele furnizate de client pe site sunt incomplete sau incorecte

•  Realizarea a mai mult de o incercare de livrare care a esuat

•  Clientul nu poate modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata

•  Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Novabio.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

•  Toate datele din contul de client sunt cele luate in considerare pentru livrari si contact, astfel incat orice modificare atrage dupa sine  utilizarea celor mai noi introduse de client

•  Comanda reprezinta oferta Novabio.ro de cumprarare, iar primul email pe care il primiti de la noi cu confirmarea inregistrarii comenzii nu trebuie considerat acceptarea finala a comenzii dvs

•  Acceptarea comenzii se face cand clientul primeste confirmare procesare si livrare comanda pe email si sistemul genereaza factura in format electronic. 

 Metode de plata

Site-ul www.Novabio.ro pune la dispozitia clientilor, urmatoarele modalitati de plata:

• Plata prin transfer bancar (cu ordin de plata), in avans, in contul:  ING BANK RO43INGB0000999907638014 Novabio Organic SRL

• Ramburs la livrarea produselor ( prin serviciu de curierat Livrari Online);

In cazul in care ati platit in avans comanda conform confirmarii primite de la www.Novabio.ro la momentul finalizarii procesarii acesteia, livrarea se va efectua in 24-48 ore de la receptia banilor in contul societatii.

Societatea administrator a www.Novabio.ro va specifica pretul, modalitatea de plata si termenele aferente  pentru fiecare comanda in parte, emitand o factura fiscala pentru bunurile livrate. Utilizatorul/Clientul se obliga sa furnizeze informatii corecte necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare si este de acord sa ii fie procesate datele necesare. Datele/parolele din contul fiecarui utilizator/client ii apartin acestuia din urma, societatea neavand acces la acestea si nu poate fi facuta responsabila pentru pierderi de parola, continut sau alte detalii inregistrate in platforma. Novabio.ro solicita inregistrarea intr-un cont exclusiv pentru eliberare facturi/informatii de interes punctual si prin inregistrare utilizatorul isi da acordul nemijlocit si fara limita teritoriala ca este de acord cu termenii si conditiile siteului, precum si cu politica de confidentialitate. Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare , exemplu: (factura, chitanta, awb curier etc) confirma acceptarea produselor de catre client in conformitate cu fiecare Comanda existenta in Cont. Comanda fara cont va contine date necesare pentru facturare si livrare comanda, utilizatorul isi da acordul nemijlocit si fara limita teritoriala ca este de acord cu termenii si conditiile siteului, precum si cu politica de confidentialitate. Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, iar semnarea documentelor insotitoare , exemplu: (factura, chitanta, awb curier etc) confirma acceptarea produselor de catre client.  

Toate sumele datorate si care nu sunt platite sau sunt diminuate in mod nejustificat duc la incetarea contractului incheiat cu dvs. In acest caz ne rezervam dreptul de a va transmite doar o simpla notificare pe care sa v-o transmitem pe email. Plata facuta prin card bancar poate inseamna comisioane suplimentare percepute de banca emitenta a cardului dvs, in functie de contractual pe care il aveti cu aceasta. Eventuale comisioane aditioanale percepute de catre banca care v-a emis cardul nu sunt vizibile la tranzactia facuta pe siteul nostru deoarece nu are legatura cu societatea noastra sau cu partenerul nostru prin intermediul caruia se proceseaza platile online cu cardul bancar pe Novabio.ro. Nu stocam detalii despre cardul dvs si/sau platile pe care le faceti online prin intermediul siteului nostru. Firma partenera pentru procesarea securizata a platilor foloseste datele legale in cazul platilor online. Va recomandam sa cititi mai multe privind acest aspect si in pagina politica de confidentialitate.